​Gastruck til ethvert behov

Her på siden finder du udvalget af Doosan gastrucks. Vi har et bredt sortiment, der dækker de fleste behov, og med kapaciteter fra 1500 til 7000 kg er vores gasdrevne trucks alsidige, meget stærke og kan derfor klare mange forskellige opgaver. Vores gastruck program omfatter mere end 25 forskellige modeller.  

Flere modeller – samme kvalitet

Her hos Doosan Gaffeltruck er alle gastrucks af solid kvalitet, der tager højde for det hårde lagerarbejde. Alle vores trucks består primært af metal, hvilket gør dem meget holdbare og modstandsdygtige. 

Desuden er alle trucks forsynet med vedligeholdelsesfrie bremser og en vægtfordeling, der gør det muligt at køre meget tunge læs uden at gå på kompromis med stabiliteten.

Derudover får du følgende fordele med en gastruck fra Doosan:​

  • En høj ydeevne
  • Øget trækkraft
  • Mange hestekræfter

Topmoderne konstruktion

​Doosan gastrucks består af nogle af markedets absolut bedste og mest banebrydende komponenter. Eksempelvis, er de vedligeholdelsesfrie skivebremser oliekølede, hvilket gør dem meget holdbare. 

Bremserne anbefales specielt til trucks, der skal kunne klare at loade på eksempelvis ramper, eftersom de kræver meget af bremserne. 

Derudover er vores meget støjsvage og vibrationssvage motorer topmoderne gasmotorer, hvis elektronisk styrede gasanlæg sikrer et meget lavt brændstofforbrug.

Vi hjælper dig med at finde den rigtige truck

Er du i tvivl om, hvilken truck, der passer til dine behov, er du velkommen til at kontakte os. Vores dygtige personale sidder klar til at rådgive dig om vores gaffeltrucks på telefon: 70 11 15 20 og E- mail: info@doosangaffeltruck.dk. For mere information omkring individuelle truckmodeller, kan du orientere dig i vores brochurer, som indeholder specifikationer på de pågældende modeller.

Læs også omkring vores diesel trucks.

Doosan Pro5 - 1500-3500kg

​Doosan Pro5 er en alsidig gastruck, der leverer alt den kraft du behøver på lageret. Gaffeltrukken har gode køreegenskaber, og dens modvægt giver en stabil kørsel selv med tunge læs. Pro5 fås i modeller med en kapacitet på 1500 til 3500 kg og er designet til hårdt arbejde. Blandt andet har den en kraftig og effektiv motor og vedligeholdelsesfri oliekølede skivebremser. Desuden har Doosan Pro5-gaffeltrucken hydraulisk servostyring og integreret instrumentpanel, der er med til at forbedre overblikket. 

​Doosan Pro5 - 3500-5500kg

​Denne lidt større udgave af Doosan Pro5 er forstærket til at kunne klare endnu tungere opgaver. Denne Pro5-udgave kan fås med en kapacitet på 3500 til 5500 kg, og kan derfor klare nogle af de helt tunge løfteopgaver. Pro5-trucken er udstyret med Operator Sensing System (OSS), der giver føreren advarsler såsom parkeringsalarm og sikkerhedsselevarsling. Desuden er trucken forsynet med et dobbelt luftfilter, der gør intervallerne mellem service længere. Modellen kan både fås med traditionelle tromlebremser og oliekølede skivebremser. 

​Doosan Pro7 - 6000-7000 kg

​Med en Doosan Pro7 gaffeltruck kan du løfte op til 7000 kg, uden at gå på kompromis med køreegenskaber eller sikkerhed. Bland andet er Pro7’erens operator Seat System (OSS) med til at gøre sikkerheden væsentlig bedre, eftersom gaffeltrucken ikke kører uden en person på sædet, og det giver føreren advarsler via sensorerne, der er placeret flere steder på gaffeltrucken. Hydrauligsystemet, der giver Pro7 sin imponerende løftekraft, danner automatisk den modvægt, der skal til, så de mange kilo kan blive løftet og kørt uden problemer med stabilitet eller overvægt. 

Firma

Doosan gaffeltruck danmark ApS

CVR: 27230512​

Adresse​

Tovskovvej 53

6560 Sommersted

Kontakt

​Telefon: 70 11 15 20

E-mail: info@doosangaffeltruck.dk

Sitemap

-->