​Diesel trucks med høj ydeevne​

Hos Doosan har vi udviklet en ny dieselmotor til vores diesel trucks, der renser udstødningen efterhånden som den kører. På årsbasis har vores diesel trucks en besparelse på cirka 25 procent.

Mange fordele ved diesel trucks

​Med diesel trucks fra Doosan vil du kunne optimere din arbejdseffektivitet, da der ingen driftsstop er på trucken og den derfor kan køre hele tiden.​

En dieseltruck har mange fordele:​

  • Truckens motor har en høj ydeevne
  • Trækkraften for motoren er øget
  • Trucken har mange hestekræfte​

Derudover har vores diesel trucks en ekstra støjsvag kabine med både aircondition og varmekabine. Trucken skal naturligvis tankes op, når den er løbet tør for diesel. Her kræver den en diesel-tank for at få diesel på.

Få rådgivning og vælg det rette

Vi står til rådighed med vores ekspertise i og viden om diesel trucks og gaffeltrucks generelt. Er du i tvivl om, hvilken truck, der passer til dit behov, skal du være velkommen til at bede os om råd. Læs også omkring gastrucks.

Du kan ringe til os på telefon 70 11 15 20 eller sende os en e-mail på info@doosangaffeltruck.dk.

Klik på linkene nedenunder, se og udprint brochure på DOOSAN dieseltruck fra 1,5 - 25 ton.

Se blandt andet udvalget af el trucks.

Doosan GX-PLUS - 2000-3000kg

​Doosan GX-PLUS er en lille men kraftfuld gaffeltruck med en kapacitet på op til 3000kg. For yderligere komfort kan ratstammen i førerhuset indstilles, så du får den bedst mulige førerposition. Motoren i GX-PLUS er en Yanmar 34.3 kW – Euro Stage IIIA, som leverer mere end rigelig trækkraft til de tunge opgaver. Gaffeltrucken er forsynet med et dobbelt luftfilter, så serviceintervallerne forlænges. GX-PLUS er konstrueret til at kunne klare tunge opgaver, og er derfor den ideelle arbejdshest på byggepladsen og lagret. 

​Doosan Pro5 - 1500-2000kg

​Doosan Pro5 er en pålidelig gaffeltruck, der dækker de flestes behov. Pro5 er forsynet med en meget kraftfuld og brændstofeffektiv dieselmotor. Gaffeltrucken fås med en kapacitet på op til 2000 kg, og uanset hvilken du vælger, får du en motor, der kan klare det tunge arbejde. Doosans gaffeltrucks er alle lavet med henblik på effektivitet og kvalitet, og Pro5 er ingen undtagelse. Med en Doosan Pro5 får du en truck, der er solidt konstrueret og kan leveres med oliekølede skivebremser eller traditionelle tromlebremser.

Doosan Pro7 - 2000-3500kg

​Gaffeltrucken Doosan Pro7 er et kraftfuldt arbejdsredskab, med markedets mest miljøvenlige dieselmotor. For optimal ydeevne er Pro7 forsynet med en række mekaniske features, såsom en kraftfuld motor, Powershift transmission og dobbelt luftfilter, der er med til at gøre maskinen mere effektiv. Desuden har denne model en indbygget ECO Mode, som er valgfri. ECO Mode reducerer brændstofforbruget med cirka 5 procent i forhold til STD Mode. Pro7 har en kapacitet på op til 3500 kg og har en hastighed på op til 15 km/t. 

Doosan Pro7 - 3500-5500kg

​Denne Doosan Pro7 gaffeltruck er udgave med en kapacitet på helt op til 5500 kg. Motoren i Pro7-trucken er kraftfuld og imødekommer alle EPA Tier IV / Euro Stage IIIB forskrifter, uden behov for partikelfilter. Doosan Pro7-serien har to forskellige motorindstillinger: STD Mode og ECO Mode. ECO Mode reducerer brændstofforbruget med omkring 5 procent. Desuden har trucken et hydraulisk load-sensing system, som hjælper med at holde trucken i balance, når der køres med store læs. 

Doosan Pro7 - 6000-9000kg

​Doosan Pro7 har er med en kapacitet på 6000-9000 kg en meget kraftig alsidig gaffeltruck. Denne model har et lukket førerhus og har derfor god ergonomi og førerkomfort. Desuden er Pro7 udstyret med OSS (operator sensing system), der gør sikkerheden endnu højere. Denne Pro7-model har tre motorindstillinger: STD Model, ECO Mode og Drive Mode. ECO Mode reducerer brændstofforbruget med cirka 5 Procent, og Drive Mode øger kørselshastigheden, og kan dermed være med til at øge produktiviteten og effektiviteten på arbejdspladsen. 

Doosan Pro7 - 10000-16000kg

​Doosan Pro7 med en kapacitet på 10 til 16 tons er gaffeltruck til særligt tunge opgaver. Den er designet til at være et pålideligt og kraftfuldt arbejdsredskab på meget krævende arbejdspladser. Motoren leverer et meget højt drejningsmoment ved lave omdrejninger uden behov for et dieselpartikelfilter (DPF). Doosan Pro7 er udstyret med et meget stærkt chassis og en Zeus-kabine, der gør at holdbarheden, sikkerheden og komforten er i top. Et nyt dobbelt luftfilter sikrer desuden, at der er længere imellem serviceeftersynene. 

Doosan Pro7 - 18000-25000kg​

​Brochure - Doosan Pro7 - 18000-25000kg

Datablad - Doosan Pro7 - 18000-25000kg - er på vej

​Denne Doosan gaffeltruck er den største Pro7-model, og har en kapacitet på hele 18 til 25 tons. Denne Pro7-model er udstyret med en 7.6 liters Doosan DL08P-dieselmotor og semipermanente varmebehandlede oliekølede skivebremser, og er derfor meget holdbar og pålidelig. I Zeus-kabinen er der godt udsyn og god sikkerhed, og med OSS-systemet er du sikret en effektiv og sikker gaffeltruck. Pro7 har et Load Detection System, som sender ekstra kraft fra motoren, når trucken er lastet. 

Firma

Doosan gaffeltruck danmark ApS

CVR: 27230512​

Adresse​

Tovskovvej 53

6560 Sommersted

Kontakt

​Telefon: 70 11 15 20

E-mail: info@doosangaffeltruck.dk

Sitemap

-->